Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Virksomhedsdata:

Navn: Kappendrup Slagteren
Ejer: Lars Lauritsen
Adresse: Kappendrup 12, 5450 Otterup
Tlf.: 64 85 11 05
E-mail: Klik her
Ansatte: 1

Om indehaver Lars Lauritsen.

Lars Lauritsen er opvokset i Otterup. Har gået på Otterup Skole og efter et par år på Eftersskole, kom Lars i lære hos slagter Arne Jensen i Kappendrup – der hvor Lars i dag har sin forretning.

Lars er uddannet ”rigtig slagter” og ikke bare butiksslagter, som mange uddanner sig til i dag.

Da lærertiden var overstået, blev han ansat hos slagteren i Ejby, hvor han var i 4 år.

Arne Jensen gik i 1990 konkurs med sin slagterforretning i Kappendrup, så den købte Lars og blev således selvstændig fra august 1990.

I 19 år passede Lars Slagterforretningen, men måtte så give op, da stigende krav fra myndighederne og en gammel slagterforretning ikke kunne forenes.

Nu har Lars brugt 2 ½ år på at spare sammen til renovering af forretningen - og også gennemført renoveringen, inden han igen har åbnet forretningen den 6. august 2011.

Kappendrup Slagteren.

Produkter / services.

Kappendrup Slagteren har vel det meste af hvad en slagter kan tilbyde.

Lars henter alle dyr slagtet og slagter således ikke selv, da det er en for bekostelig affære at få gjort forretningen myndighedsgodkendt til det. Så tirsdag er udnævnt til opskæringsdag, hvor der bl.a. bliver skåret 6 – 8 grise op hver uge.

Alt pålæg i butikken er hjemmelavet (på nær osten, som Lars siger!) og der er altid friske varer i køledisken.
Er man til røgvarer, sørger Lars også for det i egen røgeovn.

Da Lars selv klarer det meste, er forretningen lukket mandag. Dage som bruges på fremstilling af pålæg samt udskæring af kød.

Salget.

Der sælges for tiden meget hakket kød. Grill sæsonen har været lidt sløj i år og det kan mærkes på salget af kød til grillen.

Ellers er der rigtig mange kunder der køber Lars’ lækre og hjemmelavede pålæg. Der går mange lever-, spege- og rullepølser i løbet af en uge.

Det største salg er ikke uventet op til weekenden, hvor de fleste under sig selv lidt godt.

Kunderne.

De fleste af kunderne er fra lokalområdet, men der kommer da også folk fra Odense som kender Lars og kvaliteten af de varer han sælger.

Udviklingen af forretningen.

Forretningen er begyndt at få forespørgsler fra institutioner, som Lars tidligere har haft som kunder. Af samme årsag har Lars anskaffet sig en kølevogn, som han kan bruge både til at hente og bringe kød i. Uden kølelinjen bliver brudt – som han siger.

Derfor håber Lars at salget de kommende år vokser og at der bliver plads til at ansætte et par mand (m/k) mere.

Fremtiden for 5450 Otterup.

I Kappendrup, hvor Lars bor, er der kun 2 detail forretninger der kan lukke, nemlig hans egen eller Bageren. Det tror han ikke sker.

Men der er alligevel grund til bekymring, da både forsamlingshus og skole står for lukning i Kappendrup – det gør ikke ligefrem Kappendrup mere attraktiv.

Lidt af udvalget hos Lars.